kinowar.com

Оголошено прийом робіт на IV Міжнародний кінофестиваль “Бруківка”

Цього тижня починається прийом робіт на IV Кам’янець-Подільський Міжнародний кінофестиваль “Бруківка”, який цього разу отримав назву “КіберБруківка 2(4)20“. У зв’язку з пандемією вірусу COVID-19 та карантинними заходами у всьому світі організатори вирішили провести фестиваль онлайн 16 травня 2020 року на День міста Кам’янця-Подільського та на День Європи.

Дедлайн: 1 травня

Подача робіт відбувається на сайті:  filmfreeway.com/BRUKIVKAFest

Прийом робіт відбувається на сторінці фестивалю на порталі FilmFreeWay у таких номінаціях:
– Український короткометражний фільм (до 20 хвилин)
– Український аматорський короткометражний фільм (до 20 хвилин)
– Міжнародний короткометражний фільм до 20 хвилин
– Короткометражний фільм у таких жанрах, як кіберпанк, пост-апокаліпсис та наукова фантастика до (20 хвилин)
– Короткометражний ігровий фільм до 60 секунд на будь-яку тематику
– Короткометражний фільм, який знято в Кам’янці-Подільському (до 45 хвилин)

В шорт-лист фестивалю буде відібрано по 5 робіт у кожній із номінацій, а професійне журі обере кращого у кожній. Переможці отримають дипломи та грошові призи.

Міжнародний кінофестиваль “Бруківка” – незалежний фестиваль, який щороку організовується режисером Андрієм Зайцем в українському місті Кам’янець-Подільський з 2017 року. Під час фестивалю проходять покази фільмів конкурсної програми, зустрічі з відомими режисерами, різноманітні воркшопи, виступи музичних гуртів та вечірки. Як це було в минулому році можна переглянути у нашому фільмі про захід на відео нижче.
У 2020 році фестиваль “Бруківка” пройде онлайн в прямому ефірі на сайті фестивалю brukivkafest.com, який в квітні буде оновлено і модернізовано.

Коментарі