kinowar.com

ОГОЛОШЕНО ПРО ПОЧАТОК ЗЙОМОК ФІЛЬМУ «ЗОРЯНІ ВІЙНИ: ЕПІЗОД VIII»

Рей зробила свій перший крок у світ і не збирається зупинятися. Її епічна мандрівка разом з Фіном, По та Люком Скайвокером продовжиться у наступному розділі саги, що триває – «Зоряні війни: Епізод VIII». Зйомки розпочато на студії Pinewood в Лондоні 15 лютого 2016 року.

Новые Звездные войны кадры 3

Режисером і сценаристом фільму «Зоряні війни: Епізод VIII» став Райан Джонсон, він розвиває сюжетні лінії представлені в «Зоряних Війнах: Пробудження сили». На знімальний майданчик повертаються актори: Марк Хемілл, Кері Фішер, Адам Драйвер, Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Оскар Айзек, Люпіта Ніонго, Донал Глісон, Ентоні Деніелс, Гвендолін Крісті та Енді Серкіс. Також у фільмі з’являться нові актори, імена яких ще не розголошено.

Новые Звездные войны кадры 17

Продюсерами картини «Зоряні війни: Епізод VIII» стали Кетлін Кеннеді і Рем Бергман, виконавчі продюсери Джей Джей Абрамс, Джейсон Д. МакГатлін, Том Карновскі.

До знімальної групи приєднаються одні з найталановитіших представників кінопрофесій: Стів Йедлін (оператор), Боб Дюксей (монтаж), Рік Хайнріхс (художник-постановник), Пітер Кінг (візаж) і Мері Верньє (кастинг-директор, США). Вони приєднаються до вже перевіреного екіпажу у складі: Піппи Андерсон (СO-продюсер, постпродакшн), Ніла Скенлана (створіння та дроїди), Майкла Каплана (художник по костюмах), Джеймі Вілкінсона (реквізит), Кріса Корбоулда (звукові ефекти), Роба Інча (координатор трюків), Бена Морріса (візуальні ефекти) і Ніни Голд (кастинг-директор, Великобританія).

«Зоряні війни: Епізод VIII» вийде в прокат 15 грудня 2017 року.

 

Коментарі