kinowar.com

Онлайн-прем’єра українського мультфільму «Віктор_Робот» на sweet.tv

Українська анімаційна стрічка «Віктор_Робот» вже доступна для перегляду – ексклюзивно в національному онлайн-кінотеатрі sweet.tv.

Віктор_Робот

«Віктор_Робот» – володар Гран-Прі Одеського міжнародного кінофестивалю 2020 та найкращий анімаційний фільм за версією Національної премії кінокритиків «Кіноколо» 2020.

Події стрічки відбуваються в далекому майбутньому. Штучна зірка, що має забезпечувати енергією планети навколо себе, не працює. Єдиний, хто може її полагодити – дідусь маленької Віки, який і створив це світило. Однак він таємниче зникає. Дівчинка разом з помічником – крихітним роботом Віктором – вирушає на його пошуки. Так починаються захопливі пригоди двох друзів.

Режисер-постановник фільму – Анатолій Лавренішин, учасник та переможець міжнародних кіно- та анімаційних фестивалів, серед яких Міжнародний Роттердамський кінофестиваль, Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів у Клермон-Феррані, Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів в Аннесі та інші.

Героїв стрічки озвучили зіркові українські актори Римма Зюбіна, Віктор Жданов, Василь Мазур, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Марія Аглоткова.

До виконання саундтреків стрічки долучилися Dakh Daughters, Мар’яна Головко та Марко Галаневич («ДахаБраха»), Антон Слєпаков («Вагоновожаті»). Композитор стрічки – Антон Байбаков. Пісня «Пола-ла-ла» (гурт Dakh Daughters, Софія Байбакова, музика – Антон Байбаков, слова – Марися Никітюк) відзначена «Золотою Дзиґою» 2021 як Найкраща пісня.

Виробництво фільму тривало понад три роки, а працювало над стрічкою майже 200 професіоналів.

Фільм створено студією анімації «Червоний собака» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Дистриб’ютор стрічки – компанія «Артхаус Трафік».

«Віктор_Робот» доступний для перегляду ексклюзивно користувачам національного онлайн-кінотеатру sweet.tv.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі