kinowar.com

Оприлюднено секретні сюжетні подробиці «Джокера 2»: обезголовлення і кастрація

 13.07.2022  Новини

Портал World of Reel роздобув інсайдерську інформацію щодо сценарію продовження фільму «Джокер» із Хоакіном Феніксом.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що сиквел отримав назву «Джокер: Божевілля на двох», що автор оригіналу Тодд Філліпс знову виступить сценаристом і режисером, що головні ролі виконають Хоакін Фенікс, який повернеться до ролі соціопата Артура Флека, і Леді Гага, яка ймовірно зіграє коханку Джокера Харлі Квін. Також повідомлялося, що майбутня стрічка буде кривавим мюзиклом для дорослих.

Проте якщо вірити новій інфі, Леді Гага не буде втілювати образ Харлі, вона зіграє геть іншу дівчину, що знайомиться із Артуром після того, як той тікає з психлікарні Аркхем. І їх романтично-токсичні стосунки нагадуватимуть ігри Тома і Джеррі. Також інсайдери стверджують, що сиквел буде надзвичайно жорстоким і садистським у стилі «Механічного апельсину», з величезною кількістю убивств, сценами зґвалтування, обезголовлення і кастрації.

Нагадаємо, перший фільм вийшов 2019 року, отримав венеційського «Золотого лева» і два «Оскари» за музику і найкращу чоловічу роль, а також став хітом прокату, першим фільмом-мільярдером з дорослим рейтингом R. Дати релізу продовження поки що немає.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі