kinowar.com

“Паралельні матері”: офіційний трейлер нового фільму Педро Альмодовара з Пенелопою Крус у головній ролі

 22.09.2021  Новини, Трейлер

До вашої уваги офіційний локалізований трейлер, постер та нові кадри до фільму Педро Альмодовара “Паралельні матері”. У головній ролі – лауреатка премії “Оскар” Пенелопа Крус. Картина відкривала 78-й Венеційський міжнародний кінофестиваль і принесла Крус її перший Кубок Вольпі за кращу жіночу роль.

“Паралельні матері” – це восьма робота Альмодовара (сьома в повному метрі) з Пенелопою Крус, яка вперше знялася у режисера в 1997-му році. Втретє прославлений сценарист-режисер пише головну жіночу роль спеціально для Крус. Також у фільмі знялися Мілена Сміт, Айтана Санчес-Хіхон, Ісраель Елехальде та Россі Де Пальма, яка також у восьмий раз з’являється на екрані у фільмі Педро Альмодовара.

Паралельні матері Педро Альмодовар

Долі двох жінок перетинаються у пологовому відділенні. Дженіс – успішний фотограф, Ана – поки ще студентка. Обидві вони самотні, а їхні вагітності – випадкові та незаплановані. Несподівана зустріч перетвориться на тісний зв’язок та змінить їх долі назавжди.

Паралельні матері

Картина високо відзначена критиками, її поточний рейтинг на Rotten Tomatoes становить 100%.

«Від першого кадру до заключних титрів цей фільм – приголомшливо вишуканий спектакль Пенелопи Крус».

Times

«Чудово виконана робота, яка знову з невимовною красою демонструє: ніхто не здатний використовувати виразну силу кольору і мистецтва композиції так, як це робить Альмодовар».

Hollywood Reporter

«ПАРАЛЕЛЬНІ МАТЕРІ пропонують безліч насолод для душі, одне з яких полягає в тому, що шанувальники Альмодовара повертаються в його затишно знайоме середовище».

IndieWire

«Паралельні матері» – картина нескінченної ніжності, та рідкісна ода материнству, яка нагадує, що матері в першу чергу – жінки».

TIME

«Відвертий і серйозний фільм, настільки прямолінійний та емоційно гранично зрозумілий, що між глядачами і тим, що відбувається на екрані – стирається дистанція».

Variety

Паралельні матері

“Паралельні матері” Педро Альмодовара вийдуть в український прокаті цього року, точна дата прем’єри буде повідомлена окремо.

Паралельні матері

Читайте також:

Найкращі фільми Педро Альмодовара

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі