kinowar.com

Перші кадри “Аферистки”: Розамунд Пайк проти Пітера Дінклейджа в новому детективному трилері

 09.12.2020  Кадри, Новини

Перший погляд на новий детективний трилер “Аферистка” з Розамунд Пайк та Пітером Дінклейджем

Аферистка

На початку 2021-го року в українських кінотеатрах планується прокат нового трилеру “Аферистка” від сценариста і режисера Джея Блейксона, що став однією з найгучніших прем’єр на нещодавньому кінофестивалі в Торонто.

За сюжетом картини, побудувавши успішну юридичну кар’єру, Марла (Розамунд Пайк) майстерно користується людьми, прикриваючись турботою про них. Вона звикла безкарно обдирати своїх багатих клієнтів за рахунок рідкісної чарівності і чималої частки цинізму. Але її нова підопічна – не така проста, як здається, і солодке життя головної героїні скоро перетвориться на гру на виживання…

Розамунд Пайк

Головну роль у фільмі зіграла номінантка на премію “Оскар” Розамунд Пайк, і критики вже називають цю роль найкращою в фільмографії актриси з часів “Загубленої”.

Питер Динклейдж

Компанію Пайк склали лауреат премії “Золотий глобус” Пітер Дінклейдж (“Гра престолів”, “Месники: Війна Нескінченності”, “Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”), Ейса Гонсалес (“На драйві”, “Бладшот”, “Форсаж: Хоббс та Шоу”), а також лауреатка премії “Оскар” Даян Віст (“Наркокур’єр”,”Едвард Руки-ножиці”, “Ханна та її сестри “) та Кріс Мессіна (“Хижі пташки”,”Арго”, “Закон ночі”).

Крис Мессина

В інтерв’ю виданню Entertainment Weekly Розамунд Пайк обережно охарактеризувала свій новий фільм, намагаючись не видавати заздалегідь для публіки занадто багато інформації: “Вочевидь, що наш фільм стосується дуже серйозної теми, – говорить Пайк, – але не факт, що якби у нас вийшла дуже серйозна драма, це допомогло б замислитися над проблемою так само, як це часто вдається у динамічній стрічці, не позбавленої іронії”.

Поточний рейтинг “Аферистки” на Rotten Tomatoes після кінофестивалю в Торонто становить 93% позитивних рецензій критиків.

Аферистка фільм

Variety назвав “Аферистку” тривожно вишуканим трилером.

The Hollywood Reporter: фільм залишає незаперечне задоволення від поєднання головної героїні-маніпулятора Пайк з крутим, спокійним вбивцею Дінклейджем, який занадто розумний, щоб не визнавати і не поважати грізний інтелект своєї супротивниці.

The Guardian: це велика перемога як для Пайк, так і для Блейксона, а також задоволення для тих з нас, хто вважає за краще історії з ложечкою солі.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі