kinowar.com

“Потяг до Пусана 2. Півострів” виходить у прокат

 29.07.2020  Новини, Трейлер

6 серпня в український прокат виходить екшн-блокбастер “Потяг до Пусана 2. Півострів”. Це довгоочікуваний сіквел зомбі-екшену режисера Йон Сан Хо, що вже став культовим. У Європі вперше блокбастер покажуть саме в Україні. Отримати максимальні емоції від фільму можна буде також в супер сучасних форматах IMAX, 4DX и ScreenX.

Потяг до Пусана 2. Півострів

Чотири роки тому Південна Корея не змогла стримати спалах страшного вірусу, який знищив цілу країну. Головний герой, Джон Сок, тоді ледве зміг вибратися живим. Тепер йому випадає нагода повернутися. Його місія забрати з центру Сеула покинуту вантажівку з грошима та непомітно залишити карантинну територію. Але все пішло не за планом після зустрічі з таємничим воєнізованим Підрозділом 631 та ватагами лютих зомбі, які розгулюють по всьому півострову.

оезд в Пусан 2: Полуостров

Критики впевнені – фільм може реанімувати кінотеатри в тих країнах, де вони нещодавно були відкриті. В 7 країнах, де стрічка вийшла на великі екрани в минулі вихідні, вона стала беззаперечним хітом і вже зібрала рекордну суму у 36 млн. доларів. У перший вікенд прокату фільм став лідером зборів в п’яти країнах – в Південній Кореї, Сінгапурі, Малайзії, на Тайвані і у В’єтнамі.

оезд в Пусан 2: Полуостров

Після триумфу стрічки “Паразити” корейське кіно знаходить чимало прихильників та отримує гарні відгуки від кінокритиків. В червні Каннський фестиваль офіційно додав “Потяг до Пусана 2. Півострів” в програму 2020.

оезд в Пусан 2: Полуостров

Також для українських глядачів дистриб’ютори приготували додатковий бонус. З 30 липня вперше в Україні в прокат вийде спеціальна розширена версія першого фільму, найкращого зомбі-екшену усіх часів “Потяг до Пусана”. Кінотеатри демонструватимуть розширену версію у 2D и 4DX лише один тиждень перед стартом сиквелу. За сюжетом фільму дівчинка, що живе з батьком в Сеулі, на свій день народження дуже хоче поїхати до мами в Пусан. Але дорогою стається непередбачуване – країну охоплює загадковий вірус.

оезд в Пусан 2: Полуостров

У 2016 році за три тижні цей фільм побив рекорд переглядів в Республіці Корея та став першим фільмом 2016 року який переглянуло більш як 10 млн глядачів. “Потяг до Пусана” має культовий статус та тисячі прихильників по всьому світу.

оезд в Пусан 2: Полуостров

Екшн-блокбастер “Потяг до Пусана 2. Півострів” виходить в широкий український прокат у четвер, 6 серпня.

Спеціальна розширена версія першого фільму “Потяг до Пусана”  – вже з 30 липня у прокаті в Україні.

оезд в Пусан 2: Полуостров

Підтримка проекту

 

Читайте також:

10 найстрашніших хоррорів в історії

50 найкращих трилерів в історії

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі