kinowar.com

Прем’єра документального фільму Корнія Грицюка «Поїзд «Київ-Війна» відбудеться на 49-му КМКФ «Молодість»

23 серпня (неділя) о 19 годині у кінотеатрі «Жовтень» (Київ, вул. Костянтинівська, 26) в рамках 49-го КМКФ «Молодість»  відбудеться прем’єрний показ документального фільму Корнія Грицюка «Поїзд «Київ-Війна», виробництва кінокомпанії EasyLiving Films, продюсер Сергій Пудіч.

Поїзд «Київ-Війна»

«Поїзд: Київ – Війна» – це повнометражний документальний фільм режисера Корнія Грицюка. Драматична історія поїзда «Київ – Костянтинівка», з унікальними долями, болем, спогадами, тайнами, надіями таких різних його пасажирів, є історією сучасної України. Лише 12,5 годин розділяють мирний Київ та Костянтинівку – невелике промислове місто на сході країни, відразу за яким починається лінія фронту. Цей час у поїзді пліч-о-пліч проводять люди з різними характерами, соціальним статусом, політичними поглядами та переконаннями. Вони спілкуються, сперечаються, навіть сваряться, але говорять і їдуть в одному напрямку. І всі вони прагнуть дістатися миру. Цей фільм – голос людей, пошук діалогу і шлях до спільного майбутнього, де кожен голос буде почуто.

Виробництво фільму відбувалося з серпня по грудень 2019 року за фінансової підтримки Українського культурного фонду та підтримки АТ Українська Залізниця. Зйомки проходили в поїзді №126, сполученням Київ-Костянтинівка, а також на залізничних вокзалах Києва, Костянтинівки та ін. Героями фільму є звичайні пасажири, які поділилися своїми історіями, роздумами на болючі теми. Зйомки фільму супроводжувалися медіа кампанією, направленою на ініціювання суспільного діалогу.

Поезд Киев-Война

Фільм представлятимуть:

Корній Грицюк, режисер фільму

Наталія  Ісаєва-Урбан, керівниця проєкту

Поїзд «Київ-Війна» фільм

Після прем’єри можна буде поставити запитання:

  • творчій команді фільму, яку представлятимуть:

Корній Грицюк, режисер фільму; Наталія  Ісаєва-Урбан, керівниця проєкту; Кирило Лазаревич, оператор фільму; Василь Євтушенко, головний звукорежисер фільму; Богдан Чумак, адміністратор зйомок, Руслан Бєляєв, керівник команди аерозйомки

  • представникам Українського Культурного Фонду:

Юлія Федів, виконавчий директор УКФ; Яніна Алєєва, провідний фахівець з управління проєктами («Аудіовізуальне мистецтво»)

  • а також деяким героям фільму і представникам Української Залізниці, які брали участь у зйомках.

Другий показ фільму в рамках 49-го КМКФ «Молодість»  відбудеться 29 серпня о 16.00 в кінотеатрі Жовтень

Підтримайте наш проект

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі