kinowar.com

Прем’єра пісні Христини Соловій ХОЛОДНО – саундтрек до фільму КРУТИ 1918

7 лютого на офіційному Youtube-каналі Христини Соловій відбулася прем’єра кавер-версії на пісню «Холодно». Ця композиція стала другим саундтреком до історичного фільму «Крути 1918», який цього ж дня вийшов у широкий прокат в Україні.

“Ідея записати нову версію відомої пісні «Холодно» гурту «Океан Ельзи» виникла у режисера фільму «Крути 1918» ще на етапі створення сценарію, і він одразу запропонував для виконання цієї пісні Христину Соловій, – говорить продюсер фільму Андрій Корнієнко. – Було декілька зустрічей на студії, обговорювалося нове звучання «Холодно». Результатом ми залишилися дуже задоволені, і пісня в новій інтерпретації посилила драматургію ключової сцени фільму”.

“Для мене було справжнім викликом записати свою версію легендарної пісні «Холодно» – однієї з найкрасивіших українських пісень. Я б, мабуть, і не наважилась, якби творці фільму «Крути 1918» не переконали мене, що для стрічки потрібна особлива концепція звучання, яка підсилить драматургію ключової сцени. Я старалась зробити музику холодною. Вона звучить значно стриманіше ніж у виконанні «Океан Ельзи». Але в цьому і полягав мій задум”, – додає Христина.

Фільм «Крути 1918» – історичний екшн, присвячений бою на станції Крути взимку 1918 року. Тоді чотири сотні юнаків стали проти 4-тисячного добре озброєного війська більшовиків.

Окрім пісні «Холодно» до фільму «Крути 1918» також увійшла композиція Христини Соловій «Стежечка». Прем’єра кліпу відбулася 22 січня.

Фільм виходить в український кінопрокат вже сьогодні.

Дивіться також:

Найочікуваніші українські фільми 2019 року

Коментарі