kinowar.com

Прем’єра тизеру фільму «Віддана», що створюється за мотивами роману «Фелікс Австрія» Софії Андрухович

Пропонуємо до вашої уваги перший тизер повнометражного фільму “Віддана”, що створюється за мотивами роману “Фелікс Австрія” Софії Андрухович.

У широкий прокат стрічка за мотивами роману «Фелікс Австрія» Софії Андрухович вийде на початку 2020 року.

Віддана

Команда повнометражного фільму «Віддана», який створюється за мотивами бестселера української письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія», презентувала перший тизер стрічки. Його можна подивитися на офіційних сторінках проекту на YouTube, Facebook та Instagram. А повну авторську версію – на широких екранах в кінотеатрах України. В український прокат фільм режисерки Христини Сиволап, виробництва FILM.UA Production за підтримки Уряду України та Міністерства культури України, вийде на початку 2020 року.

Віддана

«У тизері хотілося познайомити глядачів із майбутньою атмосферою фільму, його настроєм і, звісно, світом головної героїні. Де реальність та ілюзія сплелися у щільний клубок, який несила розплутати зсередини, – розповідає режисерка фільму Христина Сиволап. – Ну і познайомити глядача з нашим баченням головних героїв цієї історії, трохи занурити в їхні заплутані та викривлені стосунки».

Віддана

Спеціально для тизера Євген Філатов (The Maneken) написав нове аранжування композиції «Човен», а вокалістка гурту «Один в каное» Ірина Швайдак – записала нову вокальну партію.

Віддана

«Чесно кажучи, я не сподівалась, що мені так сподобається. Ці кадри дуже приємно дивитись, вони ніжні і чуттєві. Сподобались кольори і делікатність. Тизер інтригує і багато обіцяє: протягом хвилини перед нами постає заманливе запрошення у світ особливих стосунків, у чарівну реальність, – ділиться своїми враженнями від відео Софія Андрухович. – Музичний супровід став несподіванкою, але я негайно відчула, наскільки вдалим є вибір. По-перше, текст написаний Іваном Франком наприкінці 19 століття – тобто приблизно в час дії розгортання сюжету “Відданої”. По-друге, текст про буремність, непевність і непередбачуваність людського життя, про відносність нашого існування перегукується з історією Стефанії Чорненько. Ну і виконання й музика – чудові. Аранжування тільки підкреслило всі перераховані вище обставини, наблизило пісню до стилю й настрою візуального ряду».

Віддана

Читайте також:

Найочікуваніші українські фільми 2019 року

10 найкращих українських фільмів

Коментарі