kinowar.com

Прем’єра українського фільму «По той бік»

В листопаді цього року на широкі екрани нашої країни вийде нове українське кіно – «По той бік». Це перший художній повнометражний фільм студії S13 LYTVYNENKO FILMS, у якої в планах популяризація українського кіно за межами нашої країни.

по той бік (4)

«По той бік» – це кіно, що розповідає історію дівчини (актриса Поліна Джакаєва), яка, переживши клінічну смерть, здобула дар бачити у своїх видіннях місця злочинів.

По ту сторону фильм

За словами режисера Олександра Литвиненко головна ідея «По той бік» полягає в тому, що кожне маленьке зло з часом породжує велике.

По ту сторону фильм

У травні кіно було представлено в Українському національному павільйоні, який працював на Кіноринку «68-го Міжнародного Каннського кінофестивалю». А в липні відбулася презентація фільму на «Міжнародному Одеському кінофестивалі» в розділі WORK IN PROGRESS, де його позитивно оцінили критики.

По ту сторону фильм

Всі зйомки проходили на території України, у Чернігівській і Київській областях. За допомогою складних декорацій автори відтворили локації просочені духом 70-80 років минулого століття. Оператором стрічки виступив Євген Губренко, відомий оператор у вітчизняній рекламній індустрії, а композитором – Дмитро Монатік. Фільм продюсували брати Євгеній та Олександр Литвиненко та Ігор Перебіленко, які вклали власні кошти у створення картини.

По ту сторону фильм

Слід відмітити, що фільм вже встиг отримати достатньо велику кількість позитивних відгуків серед авторитетних українських та закордонних кінорежисерів та критиків, а прем’єра стрічки обіцяє бути гучною культурною подією країни.

По ту сторону фильм

по той бік постер фільму

Сторінка фільму на facebook

Сторінка фільму на ВКонтакте

 

За матеріалами PR-агентства YULA

Коментарі