kinowar.com

Прем’єра художнього фільму “UNBRIDLED” пройшла в рамках Хмельницького кінофестивалю

10 вересня в рамках відкриття першого Хмельницького кінофестивалю в Кам’янець-Подільському кінотеатрі “Дружба” відбувся допрем’єрний фестивальний показ робочої версії художнього фільму “UNBRIDLED” від режисера Андрія Зайця. Захід відвідало більше сотні відвідувачів та уся знімальна група стрічки. Крім Кам’янця-Подільського два спеціальні покази відбулись в Хмельницькому, а саме в кінотеатрі «Woodmall Cinema» та в концертному АРТ-Пабі.

UNBRIDLED фільм 2021

Більше про Хмельницький кінофестиваль

На початку червня 2021 року в Кам’янці-Подільському почалась робота над художнім повнометражним фільм фільм під назвою «UNBRIDLED» режисера та продюсера Андрія Зайця. Події стрічки відбуваються під час Дня міста, під час якого Кам’янець відвідала делегація Ради Європи. В центрі історії – герой Карапета Баджаксузяна, який прийшов на свій перший день стажування на роботу. Під час урочистої сесії Міської ради сесійну залу та всю адміністративну будівлю захоплює група терористів, а серед заручників опиняється сестра нашого головного героя, яка працює тут прес-секретарем пані Міської голови. Наш герой вирішує взяти ситуацію під свій контроль та врятувати заручників, опираючись на свій попередній досвід служби в лавах VIII Хмельницького батальйону спеціального призначення. У подільському блокбастері можна буде побачити сцени з використанням малої авіації, польоти аеростатів, сцени з каскадерськими трюками та піротехнікою.

UNBRIDLED фільм

Головні ролі у фільмів «UNBRIDLED» виконують Карапет Баджаксузян, Катерина Аносова, Анастасія Дзюбінська, Олександр Левчук, Олексій Лисий, Денис Чорний, Ірина та Богдан Раїнчуки, Яніс Саволайнен, Михайло Камінський, Ольга Завалишина, Георгій Торяник, який є співавтором сценарію та інші. Над фільмом працюють молоді талановиті оператори Іван Трач та Богдан Закордонець, для яких це повнометражний дебют. Над саундтреками працюють Кам’янець-Подільські музичні гурти та композитори.

UNBRIDLED фільм

Проєкт є повністю незалежним і створюється за підтримки Хмельницької кінокомісії та Кам’янець-Подільської міської ради, які надали можливість попрацювати на ексклюзивних локаціях. Крім першого Хмельницького кінофестивалю допрем’єрні покази «UNBRIDLED» відбудуться у київському кінотеатрі «BOOMER» та в рамках позаконкурсної програми V-го Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» і першого Хмельницького кінофестивалю восени цього року.

UNBRIDLED фільм

Режисер фільму, Андрій Заєць – член Української кіноакадемії, експерт Українського культурного фонду, засновник Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» та з початку 2021 року заступник голови Хмельницької кінокомісії при Хмельницькій обласній державній адміністрації:

«Наша мета – розвиток жанрового кіно в Україні та децентралізація кіновиробництва в регіонах. Через подібні проєкти ми маємо популяризувати наші неймовірні локації, відкривати па підтримувати молоді таланти, заохочувати їх займатися створенням кіно. Починаючи з аматорського пригодницького фільму «Одного разу в місті на камені», продовжуючи з фільмом жахів «TheCervidae», який було показано та відзначено на двох десятках міжнародних фестивалях жанрового кіно ми продовжуємо свою справу вже у професійному екшн-бойовикові «UNBRIDLED»».

UNBRIDLED фільм

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі