kinowar.com

«Примарні» побили рекорд на сервісі Apple TV+

 28.04.2023  Новини

Як повідомляє Deadline, романтично-шпигунська екшн-комедія «Примарні» за участю Кріса Еванса та Ани де Армас стала найпопулярнішим проєктом за всю історію стрім-сервіса Apple TV+.

Вірніше, вона побила рекорд за кількістю переглядів у перші два дні після прем’єри. Фільм був офіційно викладений на платформі 21 квітня. За два дні його частково або повністю переглянули 328,5 тисячі глядачів. І це лише на території США.

Попереднім рекордсменом на Apple TV+ був постапокаліптичний сай-фай із Томом Генксом «Фінч», який вийшов у листопаді 2021 року. За перші два дні наукова фантастика про подорож по Америці останнього чоловіка і андроїда зібрала у телеекранів 228,5 тисячі глядачів.

«Примарні» – історія знайомства вродливої дівчини і скромного та напрочуд романтичного садовода. Хлопець, що є дещо нав’язливим, вирушає за дівчиною, котра не відповідає на смс, до Лондона типу на друге побачення, але там виявляється, що краля, яка представилася арт-куратором, насправді є суперагенткою ЦРУ.

Стрічка режисера Декстера Флетчера отримала від критиків переважно низькі оцінки. На сайті Rotten Tomatoes її рейтинг складає лише 28%.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.