kinowar.com

Провокативна стрічка «Насолода» про закуліси порноіндустрії вийде в кінотеатрах у лютому

 24.01.2022  Новини

24 лютого на екрани українських кінотеатрів вийде відверта драма «Насолода». Більшість ролей у фільмі, який розповідає про залаштунки індустрії розваг для дорослих, виконали справжні порноактори. Представлено офіційний український трейлер.

Головна героїня, 19-річна шведка Белла Черрі, приїздить до Лос-Анджелеса, щоб стати новою світовою порнозіркою. Дівчина амбітна і рішуче налаштована. Закулісся порноіндустрії, встановлена ієрархія і жорстка конкуренція випробовують її можливості та силу бажання. Але здається, що дівчина готова на все.

Насолода фільм 2022 про порно індустрію

Стрічка тонко досліджує індустрію розваг для дорослих, доміновану чоловіками. «Насолода» – повнометражний дебют шведської режисерки Ніньї Тюберґ, який базується на її однойменній короткометражній роботі 2013 року, що стала призером Каннського кінофестивалю.

Насолода фільм 2022 про порно індустрію

Головна роль у картині стала дебютною для акторки Софії Каппель, яка за свою роботу отримала нагороду на Міжнародному кінофестивалі Art Film Fest у Словаччині. Другорядні ролі в фільмі виконали справжні порноактори.

Насолода фільм 2022 про порно індустрію

Стрічка була відібрана до Офіційної конкурсної програми Каннського кінофестивалю 2020 року, проте, через скасування події, прем’єра була відтермінована. Зрештою, вона відбулася в 2021 році на «Санденсі» – найбільшому фестивалі незалежного кіно у США. Фільм здійняв фурор та отримав багато позитивних відгуків кінокритиків: рейтинг картини на сайті Rotten Tomatoes складає 89% (схвальні рецензії від indieWire, Hollywood Reporter, The Guardian).

Насолода фільм 2022 про порно індустрію

Відверта драма «Насолода» вийде в українських кінотеатрах 24 лютого.

Медіапартнери: The DevochkiЗаборонаKinofilms.uaDTF MagazineYablKinowar.com

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі