kinowar.com

Революційний фільм «Змінючи гру» від Арнольда Шварценеггера, Джеймса Кемерона та Джекі Чана у кіно

 25.08.2019  Новини, Трейлер

«Змінюючи гру » тільки 16-го вересня у кінотеатрах України

Стрічка «Змінюючи гру» — революційний документальний фільм, що руйнує міфи навколо м’яса, білків та сили у професійному спорті, спродюсований Арнольдом Шварценеггером, Джеймсом Кемероном та Джекі Чаном у кінотеатрах України тільки 16-го вересня.

Він розповідає історії найшвидших та найсильніших спортсменів сучасності, які обрали для себе вегетаріанство та веганство. Ми познайомимося з історією Джеймса Вілкса — одного з найвідоміших тренерів американських спецпризначенців та переможця The Ultimate Fighter. Під час багаторічного дослідження теми веганства та подорожей світом він знайомить глядачів з елітними спортсменами та науковцями, які руйнують застарілі міфи про харчування професійних атлетів. Багаторічне дослідження розвіює міфи про вплив м’яса на фізичні кондиції та дозволяє поглянути на причини популярності рослинної дієти у професійному спорті через призму науки, боротьби та численних історій успіху.

Фільм піднімає питання харчування і його вплив на зміни клімату, показуючи, що рішення скоротити споживання м’яса — це, мабуть, найкращий вибір, який може зробити людина, щоб зменшити свій негативний вплив на планету.

Прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі Sundance.

У кінотеатрах Києва, Харкова, Одеси, Львова, Дніпра, Херсон, Луцьк (Планета Кіно, Buterfly Deluxe, Multiplex, Кінотеатр «8 1/2»)

Фільм демонструється англійською мовою з українськими субтитрами.

Коментарі