kinowar.com

Режисер «Гри в кальмара» розкрив деталі другого сезону

 16.08.2022  Новини

Режисер хітового південнокорейського серіалу «Гра у кальмара» Хван Дон Хьок поділився з виданням Deadline сюжетними подробицями майбутнього другого сезону.

Раніше повідомлялося, що виконавець головної ролі Лі Чон Че повернеться до образу Сон Гі Хуна у другому сезоні і знову вирушить грати на виживання у смертоносну гру за великий грошовий приз у фіналі, проте тепер його справжньою ціллю вже будуть не гроші. Тепер постановник розповів, що у другому сезоні всесвіт «Гри в кальмара» розшириться, а саме з’ясується, що аналогічні ігри проходять і в інших країнах, не лише у Кореї, і там так само еліта товстосумів розважається, спостерігаючи за тим, як люди у глибокій фінансовій скруті свідомо йдуть на смерть заради виграшу.

Такий хід цілком зрозумілий: він дозволить стрімінгу Netflix запустити локальні ремейки за принципом «Паперового будинку», який слідом за іспанським оригіналом отримав південнокорейську інтерпретацію.

Хван Дон Хьок має закінчити сценарій другого сезону до кінця цього року. Нові серії можна буде побачити наприкінці 2023-го чи на початку 2024 року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.