kinowar.com

Режисер «Месників» заявив, що невдовзі кіно буде знімати штучний інтелект

 26.04.2023  Новини

Джо Руссо (один з братів Руссо, котрі знімали блокбастери «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення») в інтерв’ю виданню Collider спрогнозував, що вже за кілька років фільми будуть зніматися штучним інтелектом.

За його словами, вже за два роки штучний інтелект буде спроможний самостійно робити кіно. Так само, як сьогодні він малює картини чи пише твори. Руссо впевнений, що тоді кожний глядач, в котрого буде встановлена на стрім-сервісі відповідна програма, зможе замовляти такий фільм чи серіал, який захоче. Замовляти жанр, хронометраж і акторський склад без жодних обмежень. Наприклад, ромком із Мерилін Монро і самим собою (своїм фотореалістичним аватаром з ідеальною імітацією власного голосу) у головних ролях.

«Це буде напрочуд грамотно прописана історія з майстерно складеними діалогами і жартами», – запевняє кінематографіст, котрий вже сьогодні є членом складу директорів кількох провідних компаній, які розробляють і вдосконалюють можливості штучного розуму. Питання в тому, чи таке високотехнологічне майбутнє не загрожує позбавити роботи живих акторів, сценаристів, режисерів, операторів?..

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.