kinowar.com

Режисер «Піратів Карибського моря» зніме «Трон 3»

 20.01.2023  Новини

Третя частина наукової кібер-фантастики «Трон» змінила режисера. Замість австралійця Гарта Девіса стрічку фільмуватиме норвежець Гоакім Роннінґ, відомий за фільмами «Кон-Тікі», «Чаклунка: Повелителька темряви», «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», повідомляє Deadline.

Про триквел наразі відомо, що він називатиметься «Трон: Арес». На головну роль затверджено Джареда Лето. Сюжет тримається у таємниці, тож невідомо, яким чином з ним пов’язане ім’я давньогрецького бога війни. Початок зйомок заплановано на серпень цього року, вони мають пройти у Ванкувері, Канада.

Нагадаємо, перший «Трон» вийшов на екрани 1982 року. Він розповідав про програміста, що намагався викрити крадія, який привласнив собі авторство створеної героєм програми, і випадково потрапив всередину програмного забезпечення, звідки так і не зміг вибратися. На свій час стрічка була революційною в плані ідеї і візуальних ефектів і невдовзі стала культовою. Головну роль у ній виконав Джефф Бріджес.

2010 року вийшов сиквел під назвою «Трон: Спадок». У ньому син того програміста у виконанні Ґаррета Гедлунда відправлявся так само у цифрову мережу, аби віднайти там загубленого батька. Продовження не мало такого ж успіху, як оригінал, хоча критики відмітили високий стиль і вражаючу графіку.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.