kinowar.com

Режисер «Чорної пантери» перезапустить серіал «Секретні матеріали»

 31.03.2023  Новини

Творець культового фантастичного серіалу про паранормальні явища Кріс Картер заявив, що фанів чекає перезапуск від режисера «Чорної пантери» та «Кріда» Раяна Куглера.

«Я щойно розмовляв з молодиком на ім’я Раян Куглер. Він збирається перезняти «Секретні матеріали» з іншим акторським складом. Тож у нього наразі багато роботи», – сказав Картер на канадському радіошоу «On the Coast».

Нагадаємо, оригінальний серіал, що поєднав конспірологічну теорію з іншопланетною міфологією, стартував у 1993 році на телеканалі Fox. Девід Духовни і Джилліан Андерсон зіграли агентів ФБР Малдера і Скаллі, котрі розслідують паранормальні явища, зокрема пов’язані з НЛО. У 1998 та 2008 роках вийшли два повнометражні фільми, менш успішні за серіал. А 2016 року шоу повернулося з новим сезоном, котрий не отримав схвалення ані від критиків, ані від глядачів.

За словами Картера, Куглеру потрібно буде змінити фокус шоу. «Ми зараз так поглинені змовами. «Секретні матеріали» базувалися на глобальній світовій змові, проте зараз світ і без того геть сповнений змов, тож я гадаю, нова історія має рухатись в іншому напрямку», – зазначив він.

Ані строки виробництва, ані каст наразі невідомі.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.