kinowar.com

Роберт Дауні зіграє у ремейку детективного трилера Гічкока «Запаморочення»

 24.03.2023  Новини

Як повідомляє Deadline, зірка Marvel підписався на участь у сучасному переосмисленні культового детективно-психологічного трилера Альфреда Гічкока «Запаморочення». Роберт Дауні молодший зобразить головного протагоніста, який одержимий пошуком загиблої жінки.

Днями студія Paramount анонсувала розробку ремейка класичного гічкоківського нуара, що вийшов на екрани у 1958 році. В оригіналі, котрий базувався на романі «Зі світу мертвих» П’єра Буало та Тома Нарсежака, йшлося про приватного детектива Скотті (його зіграв Джеймс Стюарт), котрого чоловік наймає для стеження за дружиною, яка одержима думками про самогубство. Герой страждає акрофобією, через що постійно бореться з приступами запаморочення. Поступово справа суїцидальної блондинки геть зводить його з розуму.

Сценарій ремейка напише Стівен Найт, відомий за серіалами «Гострі картузи», «Табу», фільмами «Лок», «Ефект колібрі», «Порок на експорт». Дауні не лише зіграє провідну партію, але й виступить продюсером. Хто сяде в режисерське крісло, наразі невідомо.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.