kinowar.com

Секс для кожного. Фестиваль еротичного кіно Best Erotic Shorts-3

На початку червня стартував фестиваль еротичного кіно Best Erotic Shorts-3, в рамках якого глядачі можуть побачити підбірку з 11 короткометражних стрічок, поєднаних спільною темою – сексу. До підбірки увійшли як фільми, так і анімація, тривалістю від 2 до 20+ хвилин.

Смішні, сумні, повчальні, дивні, проте неодмінно відверті ці фільми нагадують про важливу сторону життя та стосунків людей, яка часто лишається на периферії уваги, а інколи навіть стигматизується суспільством.

Відібрані стрічки ставали учасниками й лауреатами кінофестивалів в останні декілька років. Це повноцінне зібрання різних за жанром та формою творів мистецтва, які можна радити до перегляду усім, хто досяг 18 років.

Правила британського сексу

Правила британського сексу

Стрічка американського режисера Шанта Хамасіана, в якій він зобразив доведений до абсурду секс в декораціях Вікторіанської Англії. Вийшла влучна комедія про те, що буває, коли секс перетворюється на суто механічний процес справляння шлюбних обов’язків. Підказка: рано чи пізно пристрасть вийде з-під контролю.

Я гола

Я гола

Французька драма Александра Міньєна всього за кілька хвилин сповна зображує відчуття дівчини, що стала жертвою зливу оголених фото. Найгірше в такій ситуації не зневажливі погляди оточуючих чи постійне відчуття себе оголеною серед натовпу, а почуття провини, сорому й власних докорів, коли виниш себе, не будучи винною.

Приватна власність

Приватна власність

Драма Надії Аяли Табачник з Мексики розповідає про двох молодих людей, що колись були коханцями, а тепер випадково зустрічаються в автобусі. Чи поборе бажання ніяковість, і наскільки близькою лишається людина, яку ти колись пізнав і втратив?

Ода літу

Ода літу

Коротенька замальовка з Аргентини від Селіна Дюпрата про літо та пристрасть. Тут тепло сонця порівнюють з теплом людського тіла, а соковиті фрукти стають символом насолоди – солодкої, в’язкої, липкої. Це могла б бути крута реклама, якби хтось волів продати літо за допомогою теми сексу.

Гора Донні

Гора Донні

Чорна трагікомедія голландця Тійса Бумана оповідає прикру історію відомого порноактора Донні Маунтейна, який в один невдалий день стикнувся з проблемою еректильної дисфункції. Мало того, що ця проблема сама по собі є кошмаром для будь-якого чоловіка, для Донні втрата міцної як скеля ерекції може стати кінцем кар’єри. Проте, коли він приходить до лікаря за рятувальною пігулкою, чує класичну відповідь: «Проблема у вас в голові».

Асинхрон

Асинхрон

Найсмішніша картина у підбірці. В центрі сюжету подружжя, яке заробляє озвучуванням порнофільмів, а під час одного з сеансів вони починають з’ясовувати стосунки. Обережно, після перегляду цієї стрічки ви навряд зможете дивитися порнофільми як раніше. Зняли картину Робін Шюлленбах та Йенс Кіппер родом з Німеччини, бо де ж іще можуть так глузувати з порно?

Діагональ

Діагональ

Швейцарська стрічка режисерки Енн Торенс зустрічає глядачів у розпалі сексуального бажання хлопця та дівчини у неї вдома. От тільки на заваді стає відсутність презервативу. Чи не стає? Ця повчальна картина дуже точно окреслює проблему згоди та компромісу, на які у стосунках готові піти жінки в патріархальному соціумі.

Всі це роблять

Всі це роблять

Комедійна картина Меган Бразертон розповідає про дівчину, котра не мастурбує. Звучить доволі дивно, адже усі це роблять. Так, принаймні, стверджує її психолог. Проте встановлене з дитинства табу на власне тіло приводить дорослу людину на межу депресії. І подолати цей бар’єр виявляється не так просто, особливо, коли ти сором’язлива і ділиш помешкання з двома хлопцями.

Підбірку упорядники розбавили анімаційними картинами Ерос Ваяна Готьє, Адам Евелін Джейн Росс та Фантазія Алексіс Прост. Кожна виконана у різній техніці і може по праву вважатися постмодерністським твором. Тож різнопланова підбірка Best Erotic Shorts-3 не лишить без вражень жодного глядача.

Дмитро Сидоренко

Читайте також:

Найкращі фільми, які замішані на сексі

Акторки, яким подобається оголюватися у фільмах

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі