kinowar.com

Серіали «Декстер» і «Мільярди» отримають численні приквели та спін-офи

 07.02.2023  Новини

Днями стало відомо, що канал Showtime злився зі стрімінговим сервісом Paramount+, що, зрозуміло, спричинило зміни поточного контенту і планів на майбутнє.

Зокрема, як повідомляє Variety, керівництво анонсувало величезні плани щодо розширення всесвіту популярних серіалів Showtime «Декстер» і «Мільярди». Перший, нагадаємо, виходить з 2006 року, а другий – з 2016-го.

Так, «Декстер» отримає приквел під назвою «Декстер: Початок», що розповість про юність Декстера Моргана, що через дитячу травму перетворився на серійного маніяка, що впольовує та вбиває серійних маніяків. Також буде продовжено сиквел «Декстер: Нова кров», де сюжет розгортатиметься навколо сина Декстера Моргана. Окремо заплановано кілька серіалів-відгалужень про персонажів другого плану, приміром, про серійного вбивцю на прізвисько Трійця, котрого зіграв Джон Літгоу.

Тим часом «Мільярди» про бізнес-акул мають отримати спін-офи під назвами «Маямі» та «Лондон». Перший розповість про індустрію приватної авіації, а другий про фінансову систему Великої Британії. Також заплановані серіали «Мільйони» (про інвесторів-початківців) і «Трильйони» (про найбагатших і найвпливовіших товстосумів планети).

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.