kinowar.com

Серіал «Венздей» може отримати 4 сезони

 07.12.2022  Новини

Нещодавній спін-оф «Сімейки Адамсів», присвячений їх шістнадцятирічній доньці Венздей Адамс, став великим гітом на Netflix. Серіал зміг перевершити кількість переглядів четвертого сезону «Дивних див» і стати найпопулярнішим англомовним проєктом стрімінгової платформи.

До того ж шоу дуже сподобалося і глядачам, і критикам (останні зокрема відмітили цікавий сюжет, виразну атмосферу і ефектну гру Дженни Ортеги, котра, власне, і зіграла Венздей). Тож недивно, що одразу пішли чутки щодо можливого продовження на другий сезон (адже і фінал побудовано з очевидним натяком на to be conti

І хоча Netflix поки що не зробив офіційну заяву, шоуранери Альфред Гоф і Майлз Міллар планують створити як мінімум чотири сезони. За їх словами, весь центральний акторський склад включно з Ортегою, Кетрін Зетою-Джонс, Луїсом Гузманом… повернеться до своїх образів. І навіть є шанс знову побачити Гвендолін Крісті у ролі директорки академії «Невермор», не дивлячись на начебто смерть її героїні.

За словами шоуранерів, у майбутніх сезонах Венздей продовжить свою духовну еволюцію. Адже наприкінці першого сезону вона вже стала набагато більш пластичною і емпатичною, аніж була до того.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.