kinowar.com

Серіал «Нічний адміністратор» отримає другий сезон

 28.02.2023  Новини

Шпигунський міні-серіал «Нічний адміністратор» з Томом Гіддлстоном у головній ролі неочікувано отримає продовження, пише Deadline.

Оригінальне шоу вийшло на британському каналі BBC 2016 року. Це була екранізація однойменного роману класика шпигунських трилерів Джона Ле Карре. За сюжетом найманець Джонатан Пайн, працюючи на британську розвідку, має вивести на чисту воду найкрупнішого у світі продавця зброї (останнього зіграв Г’ю Лорі), але закохується у красуню-модель (Елізабет Дебікі), що є утриманкою збройового барона.

Оригінал складався з шести епізодів. Усі серії поставила данська режисерка Сюзанна Бір. Після прем’єри ходили чутки про можливий другий сезон, та зрештою творці відмовилися від продовження, аби не виходити за рамки літературного першоджерела.

Другий сезон наразі розробляється для стрімінгової платформи Amazon Prime Video. Про сюжет відомо лише те, що в нових серіях Пайн зіткнеться з новим небезпечним злочинцем. До головної ролі повернеться Том Гіддлстон. Зйомки сиквела під робочою назвою «Стальні вироби» мають пройти у Лондоні та Південній Америці.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.