kinowar.com

Серіал «Останні з нас» отримав найвищі оцінки критиків

 13.01.2023  Новини

Один з найочікуваніших телепроєктів року, серіал «Останні з нас» за мотивами відеогри The Last of Us, здобув безперечно схвальні відгуки рецензентів.

Днями канал HBO скасував ембарго на рецензії, тож на Rotten Tomatoes з’явилися перші публікації і сформувався рейтинг. Він склав 96% позитивних відгуків. Критики пишуть, що «Останні з нас» точно відповідають естетиці оригінальної гри, пропонують цікавий і вражаючий світ, а також вирізняються відмінними акторськими роботами.

«Останні з нас» – історія контрабандиста Джоела (Педро Паскаль), котрому доручено супроводжувати дівчинку Еллі (юна акторка Белла Рамзі, відома роллю Ліанни Мормонт у «Грі престолів», де також знімався і Паскаль) через постапокаліптичні штати Америки. США знищені смертоносним вірусом, від якого головні герої намагаються віднайти ліки.

Авторами шоу виступили Крейг Мезін, відомий за міні-серіалом «Чорнобиль», і безпосередній творець відеогри Ніл Дракманн. Прем’єра на HBO відбудеться вже 15 січня, тоді оцінити серіал зможуть і самі геймери.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.