kinowar.com

Серіал «Пісочний чоловік» подовжений на другий сезон

 03.11.2022  Новини

Сервіс Netflix подовжив фентезійний серіал «Пісочний чоловік» на другий сезон. Інформацію підтвердив автор оригінального коміксу Ніл Ґейман.

Нагадаємо, екранізація однойменного графічного роману знаходилася у виробництві багато років, перетворилася на довгобуд і взагалі позбавила фанатів надії коли-небудь нарешті побачити адаптацію. Проте в серпні цього року платформа Netflix таки випустила серіал, котрий продемонстрував дуже непогані рейтинги. За перший місяць його подивилися 328 мільйонів глядачів.

«Пісочний чоловік» – історія володаря сновидінь Морфея, що мешкає у королівстві снів і кошмарів і тримає між ними баланс. Одного разу він змушений вирушити в реальний світ людей, аби повернути додому одного зухвалого і бунтівного кошмара-втікача, але сам потрапляє до полону жадібного до влади окультиста. Клітка стає в’язницею для Морфея на довгих сто років. А коли він нарешті виривається на свободу, то змушений відбудовувати своє занепале королівство майже з нуля і відновлювати втрачену рівновагу у світі, що потонув в хаосі.

Морфея зіграв британський актор Том Старрідж, який повернеться до образу у другому сезоні. Також у шоу задіяні Бойд Холбрук, Гвендолін Крісті, Стівен Фрай, Дженна Коулман та інші.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.