kinowar.com

Серіал «Тед Лассо» завершиться третім сезоном

 08.06.2022  Новини

Улюблений ситком, найдобріший серіал сучасності, шоу про американського футбольного тренера-аматора у лавах професійної англійської команди завершиться після третього сезону.

Про це в інтерв’ю Sunday Times повідомив актор Бретт Голдштейн, який грає у серіалі капітана команди Роя Кента, а також виступає співавтором сценарію та одним з виконавчих продюсерів. Він пожартував, що у фіналі «усі помруть». Хоча хтозна…

Виконавець головної ролі Джейсон Судейкіс так само раніше говорив, що шоу розраховане на три сезони. Проте зауважував, що історія може розширитися.

Нагадаємо, «Тед Лассо» – проект стрімінгової платформи Apple TV+, який виріс з маленького рекламного ролика. За сюжетом багата власниця англійського професійного футбольного клубу, яка отримала команду як компенсацію після скандального розлучення із чоловіком-мільярдером, наймає тренером американця, що навіть правил гри не знає, аби команда вилетіла з Прем’єр-ліги і це завдало б бувшому болю. Проте заокеанський тренер на ім’я Тед Лассо хоча й спочатку не розуміється на справі, та згодом об’єднує і здружує гравців, та запалює усіх довкола своїм оптимізмом.

Прем’єра відбулася у 2020 році. Старт третього сезону заплановано на 23 липня 2022.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі