kinowar.com

Серіал «Темна вежа» знову у виробництві

 10.12.2022  Новини

Сервіс Amazon відновив виробництво серіалу на основі циклу романів Стівена Кінга «Темна вежа», повідомляє Deadline.

Нагадаємо, «Темна вежа» – це фантазійно-фантастичний вестерн, що розповідає про загадкового Стрілка, що протистоїть Чоловікові в чорному і намагається дістатися Темної вежі, що є центром перехрестя багатьох паралельних світів.

До 2017 року деякий час говорилося про те, що продюсер Рон Говард спершу випустить повнометражний фільм, а потім продовжить його у форматі телесеріалу. Але екранізація 2017-го була геть розкритикована як професійними рецензентами, так і глядачами-шанувальниками книг. І тоді питання серіалу зависло.

У 2018 році Amazon викупив права на серіал «Темна вежа», але згодом від екранізації відмовився. Сервіс тоді вклав величезні гроші у виробництво серіалу «Володар перснів» і не ризикнув робити ще й затратну «Темну вежу».

Але тепер, коли перший сезон «Володаря перснів» нарешті вийшов і мав успіх, Amazon повернувся до ідеї шоу про Стрілка Роланда. Наразі відомо, що шоуранером виступить Майк Фленеган, автор містичних серіалів «Привиди будинку на пагорбі» та «Привиди маєтку Блай». Він і сценарій напише, і постановку здійснить (і він, до речі, вже двічі екранізував твори Стівена Кінга, а саме «Гру Джеральда» і «Доктора Сон»). Строки поки не уточнюються.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.