kinowar.com

Сиквел детективу «Ножі наголо» отримав назву

 14.06.2022  Новини

Продовження хітового комедійного детективу з Денієлом Крейґом нарешті отримало офіційну назву. Сиквел вийде під заголовком «Скляна луковиця» (Glass Onion: A Knives Out Mystery).

Нагадаємо, «Ножі наголо» – оригінальний проєкт режисера і сценариста Раяна Джонсона, який вийшов на великі екрани восени 2019 року. Сучасний іронічний детектив у дусі романів Агати Крісті про Еркюля Пуаро отримав схвальні відгуки і від критиків, і від глядачів, та добре показав себе у прокаті. Тож згодом стрімінг Netflix викупив франшизу і підписав контракт із Джонсоном на розробку і трансляцію подальших сиквелів.

Сюжет продовження тримається у таємниці. Відомо лише, що Крейґ повернеться до ролі приватного детектива Бенуа Блана і буде розслідувати нове загадкове вбивство, що станеться на розкішній яхті десь на живописному узбережжі Греції.

До нового акторського складу увійшли Ітан Гоук, Едвард Нортон, Кейт Хадсон, Дейв Батиста, Джада Пінкетт-Сміт, Кетрін Хан, Леслі Одом-молодший та інші. Реліз заплановано на осінь 2022.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі