kinowar.com

Скарлетт Йоганссон не повернеться до ролі Чорної вдови

 24.04.2023  Новини

Раніше неодноразово говорилося про те, що студія Marvel (не дивлячись на судовий позов від Йоганссон до Disney щодо недотримання угоди про ексклюзивний кінотеатральний прокат «Чорної вдови») планує продовжити співпрацю з акторкою. Тобто натякалося на можливе повернення Скарлетт до образу Наташі Романової.

Але днями Йоганссон дала інтерв’ю своїй колезі по марвелівському всесвіту Гвінет Пелтроу на Goop Podcast, в якому твердо заявила, що не хоче і не буде повертатися до ролі супершпигунки на прізвисько Чорна вдова і взагалі до коміксів Marvel. Про це пише видання Variety.

«Я з цим покінчила. Все. Зробила усе, що могла. Грати одного персонажа впродовж десяти років – досвід, звісно, унікальний, але з мене досить», – сказала актриса доволі рішуче, тож навряд чи що-небудь здатне змінити її думку.

У свою чергу Пелтроу, яка так само впродовж десяти років грала у фільмах Marvel Пеппер Поттс, додала від себе, що теж повертатися не планує, проте допустила, що студія «завжди може їй подзвонити, оскільки її героїня не померла».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.