kinowar.com

Слідом за «Аладдіном»: Ґай Річі зніме для Disney «Геркулеса»

 20.06.2022  Новини

Культовий британський режисер після успіху «Аладдіна» зніме для студії Disney іще один ігровий ремейк класичної анімації.

Як повідомляє Deadline, Річі візьметься за переробку мультика «Геркулес», що вийшов 1997 року. В оригіналі, що базувався на древньогрецьких міфах, йшлося про напівбога Геркулеса, сина Зевса і земної жінки, який відважився виступити проти свого підступного дядька, бога підземного царства Аїда, що схотів скинути брата Зевса і захопити владу на Олімпі.

Як і «Аладдін», «Геркулес» був анімаційним мюзиклом. І так само як ремейк «Аладдіна», майбутній фільм «Геркулес» не відмовиться від музичної складової і подарує нове життя старим улюбленим пісням.

Продюсерами проєкту виступлять брати Руссо, творці марвелівських «Месників». Щодо акторського складу поки що жодної інформації немає.

Нагадаємо, раніше Disney також випустила ігрові ремейки «Попелюшки», «Книги джунглів», «Красуні і чудовиська», «Короля Лева», ігровий спін-офф «Сплячої красуні» під назвою «Малефісента» («Чаклунка»), а також спін-офф-приквел «101 далматинця» під назвою «Круелла».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі