kinowar.com

Спеціальний показ фільму “Черкаси” на підтримку Збройних сил України

15 травня о 17:00 в Кам’янець-Подільському кінотеатрі «Дружба» відбудеться показ художнього фільму «Черкаси» режисера Тимура Ященка про оборону однойменного морського тральщика, заблокованого російськими військами в бухті Донузлав у березні 2014 року під час анексії Криму. Фільм представить виконавець однієї із головних ролей Євгеній Ламах. Показ відбудеться в рамках Міжнародного кінофестивалю «Бруківка» та проєкту «FILM AIR FROM UKRAINE» для збору коштів у фонд «Український мистецький фонд» на допомогу Збройним силам України.

найкращі Фільми про війну України з росією

Лютий 2014 року. Починається окупація Кримського півострову. Мінний тральщик «Черкаси» разом з іншими українськими кораблями заблокований в озері Донузлав — шлях до моря перекритий затопленими судами російського флоту. Це пастка. Наші кораблі починають здаватися росіянам. Здається, іншого виходу просто нема. Фільм засновано на реальних подіях. Історія останнього українського корабля у Криму, який чинив опір і продовжував відважну боротьбу.

Також в рамках благодійного вечора буде показано серію коротких метрів, які створено за підтрики Державного агенства України з питань кіно та проєкту «Дивись Українське»:

• «Урок», режисер Михайло Іллєнко
• «Клоун», режисер Олександр Кирієнко
• «Не менше 50 кг», режисер Марина Артеменко
• «Довіряйте професіоналам», режисер Іван Шоха
• «Адамівна», режисер Олександр Биков
• «Нічний Швидкий», режисерки Марина та Оксана Артеменко
Оскільки захід благодійний, то фіксованої суми квитків немає, але просимо кидати в благодійну скриньку від 100 до 500 гривень, які підуть на потреби Збройних сил України.
Програму показів та анонси заходів Міжнародного кінофестивалю «Бруківка» читайте на офіційних ресурсах фестивалю:

Підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах:

Коментарі