kinowar.com

Стала відома дата виходу другого сезону серіала “Люпен” від Netflix

 13.05.2021  Новини, Трейлер

Перший сезон пригодницького серіалу від Netflix “Люпен” був дуже коротким, проте він встиг привернути увагу глядачів, яким до смаку кримінальні історії без важкого наповнення. Якщо ви шукали необтяжливу розважальну історію, яка захоплює та спонукає дивитися продовження, то проект з харизматичним Омаром Сі у головній ролі став саме таким.

Люпен (Lupin) 2021 сериал Netflix

Другий сезон – це, скоріше, завершення сезону першого, адже вийшло лише 5 епізодів, які до того ж зупинилися на найцікавішому. Коли у головних героїв почалися справжні проблеми, чи то пандемія коронавірусу, чи то продюсерський задум змусили глядача зачекати майже півроку. Перші 5 серій вийшли 8 січня цього року. І ось тепер, коли з’явився трейлер продовження, стала відома дата виходу ще 5 епізодів продовження.

Отже, розповідь буде продовжено 11 червня. Оскільки це Netflix, усі 5 епізодів вийдуть одночасно.

Люпен (Lupin)

За сюжетом головний герой, що використовує псевдонім Арсен Люпен з детективних книжок відомого автора Моріса Леблана, є винахідливим злодієм, який закінчив з криміналом та використовує свої здібності лише для того, щоб помститися за батька, який був несправедливо обвинувачений у крадіжці, яку не скоював. Після його самогубства син шукав винуватця трагедії, та з часом зрозумів, що супротивник дуже могутній. Тому план помсти було задумано складний та вишуканий. Але коли здається, що все йде за планом, життя підкидає сюрпризи…

Читайте також:

Найкращі детективні серіали усіх часів

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Найочікуваніші фільми 2021 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі