kinowar.com

«Супер Майк 3» очолив світовий прокат

 13.02.2023  Новини

Стрічка Стівена Содерберга «Супер Майк: Останній танець», в якій зіграли Ченнінг Тейтум і Сальма Хаєк, очолила і американський, і світовий бокс-офіси, повідомляє The Hollywood Reporter.

Перший вікенд приніс творцям фільму 18,6 мільйона доларів. До речі, спершу студія Warner (не дивлячись на те, що попередні частини франшизи були касовими гітами) хотіла випустити триквел одразу онлайн на платформі HBO Max, проте потім передумала і випустила «Останній танець» ексклюзивно в кінотеатрах. І судячи з усього, не помилилась.

Це означає, що касовий мегагіт Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води», що тримався в лідерах домашнього бокс-офіса від 16 грудня (тобто півтора місяці), вже другий тиждень поспіль поступається лідерством свіжим прем’єрам. Спершу його посунув містичний трилер М. Найта Ш’ямалана «Стукіт у двері», а тепер дорослий ромком від Содерберга.

Разом з тим у світовому прокаті наразі йде боротьба між «Шляхом води» і «Титаніком» за третє місце у рейтингу найкасовіших фільмів усіх часів. Сиквел «Аватара» на сьогодні заробив $2,214 млрд, а повторний прокат «Титаніка», що стартував напередодні Дня всіх закоханих, довів збори до $2,217 млрд.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.