kinowar.com

Сігурні Вівер не з’явиться у новому «Чужому»

 27.04.2023  Новини

Актриса розчарувала шанувальників: її культова героїня Еллен Ріплі не фігуруватиме у сюжеті нового фільму франшизи «Чужий». Про це Вівер заявила в інтерв’ю Total Film.

Нагадаємо, наступного «Чужого», котрий називатиметься «Чужий: Ромул», наразі знімає режисер Феде Альварес («Не дихай»). Зйомки вже розпочалися, проте про сюжет відомо дуже мало. Неясно, коли саме відбувається дія: до чи після відомих нам подій. У центрі розповіді – група підлітків, котрі облаштовують людську колонію на далекій планеті і зіштовхуються там зі смертоносними тварюками.

Раніше повідомлялося, що ксеноморфи постануть у дещо видозміненій подобі. Головну роль (мабуть, лідерку юних колоністів) виконає Кейлі Спені, відома за серіалами «Розроби» і «Мейр із Істтауна».

Вівер зіграла Ріплі у чотирьох фільмах франшизи. Років 7-8 тому вона мала повернутися до легендарного образу у «Чужому 5», який розробляв сценарист та режисер Ніл Бломкамп («Дев’ятий округ», «Елізіум»). Проте проєкт так і не був реалізований.

«Зараз є чимало молодих акторів, що грають таких от брутальних персонажок. З Бломкампом я справді хотіла попрацювати над новим «Чужим», але не вийшло, тож поїзд пішов… Гадаю, я витратила свій час у космосі», – прокоментувала Сігурні Вівер.

Реліз стрічки «Чужий: Ромул» запланований на 2024 рік, та точної дати виходу поки немає.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.