kinowar.com

«Сіра людина» отримає сиквел і спін-оф

 27.07.2022  Новини

Netflix анонсував одразу дві стрічки, якими розшириться всесвіт шпигунського екшна «Сіра людина». Один проєкт стане прямим продовженням оригіналу, а інший – відгалуженням франшизи.

«Сіра людина» вийшла на платформі 22 липня. В ній розповідається про хлопця, що потрапив до в’язниці за вбивство і якому ЦРУ запропонувало умовну свободу в обмін на довічну службу на розвідку. В картині зіграли Раян Гослінг, Кріс Еванс, Ана де Армас і Біллі Боб Торнтон. Режисерами виступили постановники двох останніх частин «Месників» брати Руссо, які ще до прем’єри зазначили, що налаштовані перетворити «Сіру людину» на довгограючу шпигунську франшизу на кшталт бондіани.

Наразі відомо, що сиквел також знімуть Руссо, а Гослінг повернеться до головної ролі – агента з кодовим ім’ям Шостий. Сценарій так само напише Стівен МакФілі. Щодо спін-офа жодної інформації поки немає, окрім тієї, що сценаристами виступлять автори «Дедпула» Пол Вернік і Ретт Різ.

Виробництво «Сірої людини» обійшлося в 200 мільйонів доларів: фільм став найдорожчим проєктом Netflix. Критики поставили стрічці середні оцінки, проте глядачам кіно сподобалося. За перші три доби «Сіра людина» нарахувала 88,6 мільйонів годин переглядів, що зробило її п’ятим найпопулярнішим повнометражним проєктом Netflix після «Проєкту Адам», «Будки поцілунків 3», «Не дивіться вгору» і «Червоного повідомлення».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.