kinowar.com

Тепер офіційно: «Єллоустоун» завершиться п’ятим сезоном

 06.05.2023  Новини

Як пише Variety, студія Paramount зробила офіційну заяву щодо закриття серіалу «Єллоустоун» після п’ятого сезону. Популярне шоу у жанрі неовестерна попрощається з глядачами наприкінці цього року.

Нагадаємо, «Єллоустоун» розповідає історію однойменного ранчо у штаті Монтана. Усі події розгортаються навколо родини Даттонів, котрі володіють ранчо вже кілька поколінь, ще з тих часів, коли Америку почали заселяти європейські колоністи. Голову родини, Джона Даттона, усі п’ять сезонів грав Кевін Костнер.

Раніше повідомлялося, що Костнер втомився від напруженого серіального графіка і хоче залишити шоу. До того ж актор наразі розробляє свій власний режисерський проєкт, дуже амбітний, епічний, масштабний вестерн.

Серії п’ятого сезону почали виходити минулого року, але після восьмого епізоду серіал зависнув у повітрі. Тепер повідомляється, що зйомки заключних серій розпочнуться цього серпня, а реліз відбудеться у грудні. Проте Костнера в останніх епізодах не буде. Натомість у загадковій ролі ми побачимо Меттью МакКонагея.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.