kinowar.com

Том Генкс і Робін Райт стануть молодими у новому фільмі Роберта Земекіса

 02.02.2023  Новини

Режисер культового «Форреста Ґампа» Роберт Земекіс повертає на екрани акторський дует Тома Генкса і Робін Райт. Зірки зіграють у його новому проєкті під назвою «Тут». І пройдуть процедуру комп’ютерного омолодження, пише The Hollywood Reporter.

«Тут» – екранізація однойменного графічного роману Річарда МакГваяра, опублікованого у 2014 році. Він показує сім’ю, що перебуває в одній кімнаті впродовж десятиліть.

За словами Земекіса, без омолодження головних акторів ця історія скластися не зможе. Це ключовий момент. І аби Генкс і Райт змогли зіграти своїх персонажів і зрілими, і молодими, режисер застосує надпередову технологію омолодження за допомогою штучного інтелекту, розроблену компанією Metaphysic. На думку Земекіса, генеруючий інструмент Metaphysic Live на сьогодні є найякіснішим серед усіх представлених на ринку технологій так званого «діпфейка».

Виробництвом стрічки займається студія Sony. Окрім Тома Генкса і Робін Райт в акторському складі значаться Пол Беттані та Келлі Райлі. Реліз заплановано на 2024 рік, проте точної дати поки немає.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.