kinowar.com

Трейлер фільму “Припутні”

21-го лютого було презентовано офіційний трейлер повнометражного художнього фільму режисера Аркадія Непиталюка «Припутні», що створюється за підтримки Держкіно України.

Проект цього фільму став одним із переможців Восьмого конкурсного відбору Держкіно. Авторами сценарію є Аркадій Непиталюк та Роман Горбик, продюсерами – Юрій Мінзянов і Влад Ряшин. Виробництво картини здійснює компанія «Star Media».

Стрічка «Припутні» розповідає про долі трьох жінок – бабусі, доньки та онуки – чиї долі міцно переплетені, а життя складне і самотнє. Звичайна поїздка на гостини до бабусі в маленьке, майже забуте й покинуте мешканцями село несподівано стає для них доленосною.

Припутні тизер-трейлер комедії

За словами творців фільму, «Припутні» – це сучасне українське кіно для всіх. Це парадоксальна суміш людської драми, хуліганського гумору, сміливих порівнянь та сенсів, приправлена авторською відвертістю. Зі справжнім українським колоритом і живою мовою.

Нагадуємо, що 29-го липня 2016р. Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Star Media» контракт про надання фільму «Припутні» державної фінансової підтримки розміром 4 млн. 287 тис. 500 грн., що становить половину загальної вартості виробництва картини.

Припутні тизер-трейлер комедії

Зйомки картини розпочалися у серпні 2016-го року, зараз завершуються роботи монтажно-тонувального періоду виробництва.

Як раніше зазначав Голова Держкіно Пилип Іллєнко: «Створення цього фільму – це відповідь тим, хто чекає цікавого нестандартного українського кіно, і вірить в те, що українське кіно може мати авторський почерк, залишаючись при цьому цікавим для глядача».

 

Коментарі