kinowar.com

Трилер з Пенелопою Крус і Хав’єром Бардемом виходить у прокат

 29.01.2019  Новини, Трейлер

7 лютого на екрани українських кінотеатрів виходить трилер «Усі знають» з Пенелопою Крус і Хав’єром Бардемом.

Іспанія, весілля, друзі. Та свято перетворюється на жах, коли доньку головної героїні викрадають та просять викуп. Ця подія повністю змінює життя жінки і чоловіка, якого вона колись кохала. Їм доведеться зіткнутися віч-на-віч зі своїм минулим, щоб запобігти непоправному.

Головні ролі у фільмі виконала зоряна пара лауреатів премії «Оскар» – Пенелопа Крус і Хав’єр Бардем. Це їхня п’ята спільна робота, сценарій стрічки був написаний спеціально для них. У фільмі також знімається зірка аргентинського кіно Рікардо Дарін («Таємниця в його очах», «Дикі історії»).

Усі знають Todos lo saben

Фільм був удостоєний честі відкривати 71-й Каннський кінофестиваль, а також претендував на «Золоту пальмову гілку» як учасник конкурсної програми фестивалю. В Іспанії «Усі знають» номінований на національну премію «Гойя» за найкращі фільм, режисуру, оригінальний сценарій, монтаж, пісню, актора, актрису і актора другого плану.

Режисер фільму – іранець Асгар Фархаді, один із метрів нового іранського кіно, дворазовий лауреат премії «Оскар» за найкращий фільм іноземною мовою («Надер і Симін: Розлучення» та «Комівояжер»). Оператором «Усі знають» став Хосе Луїс Алькайне, який зняв найкращі фільми Педро Альмодовара.

Усі знають Todos lo saben

«Усі знають» виходить в український прокат 7 лютого. Напередодні, 6 лютого, у столичному кінотеатрі «Жовтень» відбудеться спеціальний показ, фільм представить кінокритик та ведучий Андрій Алферов.

Інформаційна підтримка: Нова пошта 
Медіапартнери: Новое времяNRJТеленеделяХорошее киноХочуАфиша bigmir)netPlatfor.ma

Коментарі