kinowar.com

Українська спортивна драма «Правило бою» буде презентована на ОМКФ

Фільм режисера Олексія Шапарева «Правило бою» буде представлений на кіноринку у рамках Одеського Міжнародного Кінофестивалю. Презентація відбудеться 18 липня 2016 на демонстрації проектів прокатника фільму – дистриб’юторської компанії Ukrainian Film Distribution. А 21 липня Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Група Україна», на прикладі історії створення фільму «Правило бою», проведе кейс-стаді по кіномаркетингу «Як зробити хороший фільм комерційно успішним продуктом».

Олексій Шапарев поділився своїми очікуваннями від кіноринку ОМКФ: «Ми розраховуємо на глобальний успіх, оскільки на заході будуть присутні люди, які шукатимуть якісний контент. Фільм «Правило бою» був знятий у потрібний час і у потрібному місці – до цього ані за жанром, ані за стилем, ані за ідеєю у нашій країні не було подібних фільмів».

Правило бою

Стрічка «Правило бою» режисера Олексія Шапарева, який отримав широку популярність завдяки серіалу «Гвардія», знаходиться на фінальному етапі зйомок. Це перша в Україні спортивна драма про бокс, за участю зоряного акторського складу.

У фільмі знімаються Олексій Горбунов, Станіслав Боклан, Владислав Никитюк, Дар’я Трегубова, Анатолій Пашинін, Женя Галич, Дмитро Ступка та інші. Також, одну з ролей у фільмі зіграв український боксер, Олімпійський чемпіон – Олександр Усик, який вже у вересні в Польщі боротиметься за титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO.

Правило бою

Нещодавно фільм “Правило бою” було презентовано на кіноринку в рамках Каннського кінофестивалю, де він отримав найвищі оцінки дистриб’юторів. А вже в жовтні 2016 у рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість» пройде Special Event з грандіозною прем’єрою фільму «Правило бою».

Цей фільм розповідає історію перспективного в минулому боксера, Тараса, який разом з друзями заробляє на життя законами вулиць. Хвороба матері змушує героя відправитися на нелегальний тоталізатор з боїв без правил, де він дуже швидко робить кар’єру, але знаходить собі ворога в особі кримінального авторитета Скульского. Той залишає Тараса без виграшу і ставить під загрозу життя його друзів. Тарас жадає помсти і шукає можливість витягнути друзів з біди. Дізнавшись, що боксерський клуб Скульского готується до фінального бою головного міського турніру з боксу проти рідного Тарасу клубу, він повертається до боксу щоб допомогти своєму тренерові. Але коли мафія ставить на кін мільйон доларів, правила в боксі закінчуються і починають діяти правила бою!

Правило бою

«Правило бою» – перший український фільм у жанрі спортивної драми, знятий за всіма канонами якісного світового екшену.
Для Жені Галича, соліста гурту O.Torvald, це перший досвід у кіно. Для Олімпійського чемпіона з боксу Олександра Усика це також перша роль у кіно.

Вибір акторського складу не випадковий – більшість акторів у дитинстві і юності займалися бойовими мистецтвами. Бої для фільму ставлять експерти з FightAction, попередній кінопроект яких – фільм «Шалена карта» з Джейсоном Стетхемом. Саундтрек до фільму створюють відомі українські музиканти – Ярмак і група O.Torvald.

Прем’єра фільму відбудеться у рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість» у жовтні 2016, до широкого прокату фільм потрапить у листопаді цього року.

 

Коментарі