kinowar.com

«Усі страхи Бо» з Хоакіном Феніксом у головній ролі в українському прокаті з 27 квітня

 30.03.2023  Новини

Масштабний фільм режисера-візіонера Арі Астера «Усі страхи Бо» стартує в українському прокаті з 27 квітня. Новий проект студії А24, фільми якої стали фаворитами церемонії «Оскар», демонструє усі грані таланту блискучого актора Хоакіна Фенікса.

У своєму новому проєкті Арі Астер знову виступив як сценарист, режисер і продюсер. І знову взявся за свій улюблений жанр: «Усі страхи Бо» – це ідеально відкалібрована суміш жанрів горрору, трилера та сатири з елементами фентезі. Дійство відбувається навколо головного героя – його світу та Місії, яку йому належить виконати. При цьому режисер інтригує та тримає паузу: зйомки проходили у секретній обстановці та й зараз про фільм відомо досить мало.

Головному герою Бо доведеться пройти свій шлях, долаючи безліч перешкод. Але повернутися додому він зможе лише тоді, коли погляне у вічі власним страхам. Чи подолає Бо свої фобії? І яка у нього Місія? Усі відповіді – у фільмі…

Практично весь екранний час займає блискучий актор Хоакін Фенікс. Кінокритики порівнюють Бо з іншим знаменитим кіногероєм – Джокером, а багато хто впевнений, що актор Фенікс знову буде номінований на «Оскар». І в самому порівнянні кіноперсонажів, і в передбаченні головної кінонагороди є щось пророче символічне, чи не так?

Усі страхи Бо фільм 2023 Арі Астер

«Усі страхи Бо» – новий по-справжньому масштабний проєкт студії А24, лідера зі створення оригінальних стрічок, які важко порівняти з будь-якими іншими. Серед останніх робіт студії – фаворити «Оскара»: фільм «Все завжди і водночас» з 7 преміями та «Кит» – із двома статуетками Академії.

Нова стрічка – третя колаборація Арі Астера зі студією А24: довгих 11 років режисер продумував план фільму та здійснив його після успіху своїх культових картин «Спадковість» та «Сонцестояння».

Фільм унікальний і в візуальному плані: над спецефектами працювала знаменита студія Hybrid, славу якої принесли її попередні проєкти «Світ Юрського Періоду», шоу «Мандалорець», «Обі-Ван Кенобі», «Андор» та інші.

Усі страхи Бо фільм 2023 Арі Астер

Творці проєкту дуже ретельно підійшли до касту: на майданчику разом з Хоакіном Феніксом працювали найкращі актори, добре відомі за Бродвейськими постановками: номінантка на премію «Оскар» Емі Райан (Бердмен, Шпигунський міст, Вбивства в одній будівлі), Паркер Поузі (Кафе бажань, Повернення Супермена, Блейд: Трійця), Нейтан Лейн (Король Лев, Продюсери, Вбивства в одній будівлі), Майкл Гандольфіні (Всі святі Нью-Арка, Пропозиція, Двійка) та інші.

На закінчення додамо, що сюжет сповнений таємниць, загадок і несподіваних поворотів, завдяки чому фільм припаде до душі як любителям трилерів і горорів, так і більш ширшій аудиторії.

Читайте також:

Найкращі трилери всіх часів

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі