kinowar.com

У кінотеатрі в укритті: допрем’єрний показ комедії «Трикутник смутку»

 07.12.2022  Новини

Першими фільм подивилися Володимир Остапчук, Даша Харченко, Таня Парфільєва, Настя Гонцул, Євген Таллер та Соня Плакидюк

У Києві відбувся допрем’єрний показ сатиричної комедії «Трикутник смутку», яка виходить в українських кінотеатрах уже 8 грудня.

ПОВНИЙ ФОТОЗВІТ (фотографка — Настя Телікова)

Володимир Остапчук, телеведучий, Таня Парфільєва та Іван Кришталь — співзасновники Cher’17

Настя Гонцул, блогерка

Настя Єлісєєва, блогерка, телеведуча

Соня Плакидюк, фешн-фотографка

Cher’17 запросив на показ українських інфлюенсерів. Серед перших глядачів — телеведучий Володимир Остапчук, блогерки Даша Харченко і Настя Гонцул, фешн-фотографка Соня Плакидюк, інфлюенсер-маркетолог Євген Таллер, маркдир Техноїжака та співзасновник Ponchyk Boy Саша Жиляєв та інші.

«Трикутник смутку» — фільм Рубена Естлунда, лауреат Золотої пальмової гілки цьогорічного Каннського фестивалю, а також номінант на Премію Європейської кіноакадемії в чотирьох категоріях: найкращі фільм, режисер, актор та сценарій.

Сюжет картини розгортається довкола пари супермоделей, які вирушають у подорож на люксовій яхті. Пасажири судна — розпещені й надвпливові багатії, капітан — неврівноважений і завжди п’яний цинік. Ця розкішна й «інстаграмна» подорож обертається справжньою катастрофою.

Одну з ключових у фільмі ролей — харизматичного капітана — виконує триразовий номінант на Премію «Оскар» Вуді Гаррельсон, відомий зі стрічок «Три білборди за межами Еббінґа, Міссурі», «Народ проти Ларрі Флінта» й серіалу «Справжній детектив».

Видання Time Out назвало фільм «ідеальною комедією для нашого часу», Forbes — «найвеселішим, що ви побачите цього року в кіно», а The Wall Street Journal — «одним із найбільш яскравих та провокаційних фільмів року».

У широкий український кінопрокат картина виходить 8 грудня.

Організатор події — кінокомпанія «Артхаус Трафік». Партнери: бренд Cher’17, кінотеатр Kino42BURSA Hotel Kyiv та інтернет-магазин «Техно Їжак».

Фільм виходить у прокат за підтримки Посольства Швеції в Україні.

Медіапартнери: НВThe Village УкраїнаDTF MagazineMind.uaMarie ClaireKinowar.com

Коментарі