kinowar.com

У Польщі перезнімуть серіал із Зеленським «Слуга народу»

Польські телевізійники придбали права на ремейк популярного українського серіалу «Слуга народу», в якому Володимир Зеленський, який тоді ще не був президентом, виконав головну роль.

«Слуга народу» – політична сатира, в якій Зеленський зіграв звичайного шкільного учителя історії на ім’я Василь Петрович Голобородько, що несподівано перемагає на виборах і стає очільником держави. Шоу виробництва студії «Квартал-95» стартувало у 2015 році. Всього вийшли три сезони, 51 серія. Також був випущений повнометражний сиквел на основі другого сезону «Слуга народу 2».

Комедійний проект став пророчим, і у 2019 році Зеленський був обраний українським народом по-справжньому і зайняв президентське крісло, ставши шостим головою незалежної України.

У Польщі адаптовану версію покаже телеканал Telewizja Polsat. Виконавець головної ролі поки що невідомий.

Відколи росія пішла на Україну війною, інтерес світу до особистості Володимира Зеленського стрімко виріс. Тож зовсім недивно, що телестудії інших країн зацікавилися «Слугою народу». Раніше права на трансляцію купив американський стрімінговий сервіс Netflix, який нещодавно повернув серіал на платформу, і той продемонстрував вражаючі рейтинги.

Коментарі