kinowar.com

У розробці 4 фільми всесвіту «Зоряні війни»: які і про що

 08.04.2023  Новини

Видання Variety повідомляє, що на конвенті Star Wars Celebration у Лондоні оприлюднили деталі нових повнометражних фільмів франшизи «Зоряні війни».

У жодного проєкта наразі немає офіційної назви. Але відомо таке. Один з фільмів продовжить історію джедайки Рей у виконанні Дейзі Рідлі. Дія розгортатиметься через п’ятнадцять років після подій дев’ятого епізоду «Скайвокер. Сходження». За режисуру відповідатиме Шармін Обаїд-Чиной, яка створила марвелівський серіал «Міс Марвел», а сценарій готує автор «Гострих картузів» Стівен Найт. Реліз заплановано на 17 грудня 2027 року.

Про ще два проєкти є менше інформації. Відомо лише, що режисерами виступлять Джеймс Менголд («Логан», «Форд проти Феррарі») і Дейв Філоні (анімаційний фільм «Зоряні війни: Війни клонів»). Менголд розповість історію найпершого у всесвіті джедая, а Філоні покаже протистояння Нової Республіки і залишків Імперії.

Також у виробництві знаходиться четвертий проєкт від режисера Тайки Вайтіті, але про нього на конвенті взагалі нічого не сказали. Раніше була новина, що Вайтіті не тільки поставить стрічку, а й зіграє у ній якусь роль.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.