kinowar.com

Фанати розсекретили ім’я актора на роль нового 007

 02.05.2023  Новини

Мережею поширилися нові фанатські теорії щодо актора, котрий замінить Денієла Крейґа на посту британського суперагента Джеймса Бонда. Шанувальники бондіани вважають, що наступним 007 може стати зірка «Гри престолів» Річард Медден.

На такі думки користувачів наштовхнув новий серіал за участю Меддена «Цитадель», який стартував на стрім-сервісі Amazon Prime Video 28 квітня. Це шпигунський екшн про вигадану розвідувальну структуру під назвою «Цитадель». Медден зіграв агента «Цитаделі» Мейсона Кейна, котрий на кшталт Джейсона Борна намагається подолати амнезію і згадати, ким він є.

Також актор виклав в Інстаграм відео, на якому п’є коктейль. Його колега по «Цитаделі» Стенлі Туччі на записі питає «Як напій?», на що Медден відповідає «Божественно!».

Нагадаємо, що продюсери бондіани досі не назвали кандидатів на роль наступного 007. Раніше фани пророчили костюм Бонда Томові Гарді, Томові Гіддлстону, Ідрісу Ельбі. Пізніше чутки ходили навколо Аарона Тейлора-Джонсона і зірки серіалу «Бріджертони» Реге-Жана Пейджа. Також говорилося, що творці франшизи буцімто шукають цього разу молодого актора до тридцяти.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.