kinowar.com

Фантастичний фільм “Бобот та Енергія Всесвіту”: фінальний трейлер

За кілька тижнів до релізу українського фантастичного фільму «Бобот та Енергія Всесвіту» вийшов фінальний трейлер.

Фільм створила українська студія mental dRrive за підтримки Держкіно. У прокат фільм виходить 30 серпня.

«Коли ми думали про ідею фільму, для нас найважливішим було показати, що кожен з нас несе відповідальність за долю світу, який нас оточує. Показати наше класичне небажання брати участь у важливих подіях, а це саме те, що може знищити не тільки одну людину, але й світ зокрема. Фільм про те, що кожна людина повинна боронити землю на тому місці, де вона перебуває, незалежно хто ти – супергерой чи хлопець зі скаутського табору», – Максим Ксьонда, режисер.

Над створенням VFX для фільму працювала команда зі 100 осіб і всі вони з України. Команда фільму вирішила створити прецедент, коли такого рівня кіно створене виключно українцями. Приємно і те, що багато людей працювало над фільмом з ідейних міркувань, що не може не тішити.

БОБОТ

«Цей фільм стане випробуванням для усієї VFX індустрії, адже фільм повністю зробили наші спеціалісти. Окрема подяка нашим партнерам Держкіно, діджитал-оператору lifecell і НЕК «Укренерго», без підтримки яких цей фільм не відбувся б. Окрім того, шведський сейлз-агент – компанія LevelK, анонсувала в онлайн-виданні ScreenDaily, про отримання ліцензії на світовий кінопрокат фільму. Для нашої команди це неабиякий успіх. Мені б дуже хотілося, щоб для українського глядача цей фільм став прикладом того, що все у житті можливо зробити, якщо дуже прагнеш», – Олексій Москаленко, генеральний продюсер.

Минулого тижня команда фільму запустила соціальну ініціативу зі збору сміття #БоботПротиСміття, яку підтримали «Київміськвторресурси», «Україна без сміття» та мережа супермаркетів «Сільпо».

Внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі може зникнути електроенергія. Електромагнітне поле Землі – це щит, збудований людьми, що формується спеціальними енергетичними Станціями, одна з яких була відключена Сміттярами – невідомими істотами. 12-річний Вадик потрапляє в коловорот подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – трансформаторна будка, носій Енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі. Тепер від мужності Вадика залежить доля людства.

Коментарі