kinowar.com

Фестиваль «Молодість» оголосив дати ювілейного сезону

Київський Міжнародний кінофестиваль «Молодість» оголосив дати ювілейного сезону. 50-й кінофестиваль відбудеться із 29 травня по 6 червня 2021 року.

50-й кінофестиваль

У 2020 році «Молодість» стала єдиною кіноподією в Україні, що відбулася в гібридному форматі, представивши добірку з 264 фільмів не лише в онлайні, але і в кінотеатрах. Ставши на шлях трансформаційних змін, започаткованих новою командою, «Молодість» має на меті перетворити фестиваль у подію, що не обмежується лише датами фестивалю, а завжди взаємодіє із глядачем,  розвиває економічний потенціал міста та культурну дипломатію України. Саме тому 50-й ювілейний фестиваль стане святом кіно загальнонаціонального масштабу.

«Молодість» розширює межі дебютного кіно представленого у конкурсній програмі, започатковуючи нову конкурсну секцію документального кіно

У 2021 році буде визначено таких переможців у Міжнародній програмі:  Ґран-прі за найкращий  фільм із призом у 10 000 доларів USD та статуетка «Скіфський олень», приз у 2 000 USD  та статуетка «Скіфський олень» за кращий фільм у кожній категорії міжнародної програми; приз за найкращий фільм Національної конкурсної програми короткометражних фільмів (50 000 гривень та статуетка «Скіфський олень»). Також рішенням дирекції кінофестивалю було призначено призовий фонд у розмірі 2000 доларів USD для переможців програм «Molodist Teen Screen», «Sunny Bunny» та нової програми документального дебютного кіно. 

На сайті фестивалю розпочато прийом заявок до участі у міжнародному конкурсі за всіма категоріями. Термін подачі фільмів: 26 жовтня 2020 року  – 1 березня 2021 року. Подати фільм можна за посиланням.  Терміни подачі до участі у Національному конкурсі буде оголошено додатково.

50-й фестиваль Молодість

Заснований у 1970 році, кінофестиваль «Молодість» – єдиний міжнародний кінофестиваль в Україні з акредитацією міжнародної асоціації кінопродюсерів FIAPF, та одна із найбільших кіноподій у Східній Європі.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі