kinowar.com

«Форсаж 9: Нестримна сага»: вийшов новий відеоролик «Швидкі та безстрашні»

 08.06.2021  Новини, Трейлер

До вашої уваги новий відеоролик до фільму «Форсаж 9: Нестримна сага» – «Швидкі та безстрашні».

Культова франшиза повертається. Вони завжди готові мчати без гальм, тисячі кілометрів за секунду. Часи змінюються. Домінік Торетто залягає на дно і живе спокійним життям з родиною. Та доля має на нього інші плани.

«Форсаж 9: Нестримна сага» прагнув не лише обійти за рівнем складності хореографічні трюки з попередніх фільмів, але й приділити достатньо уваги жіночій лінії франшизи.

У новій частині в одній з епізодичних сцен у Токіо Летті (Мішель Родріґес), Міа (Джордана Брюстер) та Елль (Анна Савай) демонструють фантастичні бойові навички та справжню згуртованість в сутичці проти команди найманих вбивць. Це вперше в історії франшизи команда складалася суто з жінок, а ще стала однією з наймасштабніших бойових сцен, які коли-небудь знімали для франшизи «Форсаж».

Форсаж 9: Нестримна сага

Протягом довгих тижнів Родріґес, Брюстер та Савай невтомно працювали разом з каскадерами, вивчаючи складну хореографію та карколомні трюки. Їм також довелося багато тренуватися, щоб досягнути потрібного рівня витримки та сили.

«Раніше я часто зіштовхувалася з дискримінацією жінок у кінематографі, – розповідає Родріґес. – Але історія «Форсаж» стала невід’ємною частиною моєї еволюції в кіноіндустрії, яка подарувала мені можливість нарешті пролити світло на жіночу лінію в бойовиках. «Форсаж 9» приділив чимало уваги жінкам та їхній ролі в творенні цієї історії. Я також неймовірна рада поверненню Джордани Брюстер та появі нової акторки Анни Савай (Елль). Повірте, історія цієї героїні здивує вас власною глибиною та життєвою стійкістю. Тому я безмежно радію, що фани нарешті оцінять цей жіночий тандем».

Протягом довгих років Мішель Родріґес доводила, що її любов та відданість франшизі безмежна. З кожним разом їй вдавалося розширювати власні кордони завдяки неймовірному підходу до роботи.

«Летті – одна з найяскравіших зірок франшизи, – розповідає продюсерка Саманта Вінсент. – Від самого початку історії вона неабияк захоплювала мене. Летті сильна, шалена, а ще вона прекрасний боєць. Мішель Родріґес знає, чого прагне і саме завдяки їй Летті стала такою, якою ми бачимо її у фільмах. Тож вся команда фільму та студія Universal з нетерпінням чекали можливості продемонструвати силу жінок у новому фільмі».

Не пропустіть «Форсаж 9: Нестримна сага» з 17 червня у кіно.

Читайте також:

Найочікуваніші фільми 2021 року

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі