kinowar.com

Фільм українського режисера вперше в історії України придбав Голівуд

Найбільший в світі американський дистрибютор Lionsgate придбав права на український трилер Let it Snow, режисера Станіслава Капралова. Lionsgate – це голлівудський мейджор, який випускав такі фільми, як «Реквієм за мрією», «Голодні ігри», «Пила», «Перевізник», «Американський психопат» тощо.

Let it Snow Ivanna Sakhno

Фільм створено у копродукції України з США та Іспанією. Продюсер фільму – Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment), ко-продюсери Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Станіслав Капралов. Ідея фільму належіть режисеру Станіславу Капралову, сценарій – Омрі Роуз та Станіслав Капралов.

Головні ролі у фільмі виконують Іванна Сахно («Шпигун, який мене кинув», «Тихоокеанський рубіж: Повстання»), Алекс Хафнер («Занурення», «Радник») та Тінатін Далакішвілі («Зірка», «Любов з акцентом», «Ебігейл»).

Сюжет фільму розгортається серед зимових гір. За сноубордисткою, любителькою фрірайду, женеться чорний снігохід з безликим наїзником. Він не просто хоче знищити героїню, він наче драматург, насолоджуючись процесом, розігрує видовищну криваву п’єсу.

Всесвітньовідомий сейлз-агент Arclight Films підписав угоду на продаж фільму Let it Snow на території північної Америки 29 червня.

«Let It Snow – це сильний та захоплюючий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть аудиторію до кісток. Сноубордисти бережіться!» – прокоментував Стен Вертліб з компанії Lionsgate.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі